O nás
Jsme znovu otevřená restaurace, která je jedna z nejstarších v Liberci a kdysi nesla název Černý Kůň.
My Češi milující pivo, maso a dobrý alkohol, budeme rozumět tomu, proč jsme vybrali zrovna irskou gastronomii. Kuchyně z této divoké a drsné země přináší mnoho věcí, kterým budeme rozumět. Na pomalo dušená masa, grilované steaky, šťavnaté hamburgery, jehněčí a krůtí masa, zeleninu ve všech podobách a úpravách, oblíbené brambory a typické dezerty.
V Čechách se po staletí konzumovalo mnohem více ryb, než je tomu nyní. Také v Irsku jsou velmi oblíbené čerstvé ryby, ústřice a mořské plody, které se snažíme nabídnout Vám, našim hostům.
Pevně věříme v lokální suroviny, které česká země nabízí. Výjimku však uděláme u některých druhů ryb, které si necháváme dovážet přímo čerstvé - hned druhý den po vylovení a také u irského hovězího masa, které máme od vyzkoušených dodavatelů, kteří splňují vysoké nároky na kvalitu a ošetření, které náš šéfkuchař vyžaduje.
Sázíme na jednoduchost a kvalitu. Proto náš jídelní lístek není ani velký, ani složitý. O to více se věnujeme častějším změnám a sezónním specialitám.
Dobrou restauraci dělá nejen jídlo, ale i nápoje. Irskému černému fešákovi GUINNESS věnujeme zvláštní péči. Veškeré pivo hýčkáme v zachlazeném speciálním prostoru.
Moderní doba si navykla, že za peníze lze koupit vše. Rádi oznamujeme, že v případě čerstvých jídel je tomu jinak. Jistě pak pochopíte absenci některých pokrmů v průběhu dne.